Visst kan det vara underhållande att gå med vännerna till den lokala hallen en fredag eller en lördag för att umgås och dricka öl. Det kan till och med vara rätt kul att gå och bowla alldeles ensam också. Utan öl. Utan vänner. Då kanske man lika gärna kan sitta hemman vid datorn och spelar bingo online.

Spela bowling

Men det finns ett litet aber här. Även om det dyker upp allt fler och tjusigare bingohallar i Sverige är det fortfarande så att det knappast finns ett lokalt bingohak i ordets bemärkelse. Man måste ofta ta sig en bit för att göra det. Och så kan man inte ha vilka kläder som helst på sig när man ska spela. Inte heller ska man ha på sig skor som är svåra eller jobbiga att ta av eller sätta på.

Det kan även vara så att du har fått förhinder när du tänkt åka till den lokala bingohallen. Men vad gör faktiskt det. Ta hjälp av gretabingo.se och spela bingo online istället. Hos Greta hittar du de socialaste bingohallarna på nätet och du har dessutom möjligheten att få bonusar och free spins helt gratis. Med gratis pengarna får du sen chansen att vinna riktiga pengar.

Eller så finns det idag även etablissemang som har alla dessa saker och bowling. Det finns platser som Heron city och OLearys där man kan spela alla möjliga sorters spel. Även om det inte finns riktiga bowlingspel på de här ställena kan man i alla fall ofta spela göra annat och lite då och då kan man hitta där bowlingbanor med en med en söt receptionist. Då blir man helt klart mer taggad på att bowla.